Centre Mèdic privat de referència a les Terres de l'Ebre: S.C. de la RAPITA - ULLDECONA

   
     9 7 7 . 7 4 . 1 9 . 5 8
Tap To Call

MEDICINA GENERAL I RIVADA

El millor equipament al seu servei

La mes avançada tecnologia al seu servei per a un ràpid i precís diagnòstic.

Deltamèdic compta amb els equips mèdics més avançats per donar suport als especialistes tant en el diagnòstic com en el tractament.

 El seu Centre de Salut Integral

Deltamèdic posa a la seva disposició la qualitat humana i professional del seu personal per a que vostè  no dubti en venir enfront qualsevol problema de salut. A Deltamèdic trobarà tots els serveis de salut necessaris a un únic centre.

Medicina preventiva: mirant per la seva salut

En medicina preventiva la informació i la formació són fundamentals. Els nostres especialistes realitzem programes adaptats a cada pacient, el qual, la seva aplicació i recomanacions ajuda a preservar la seva Salut.

Realitzem reconeixements i analítiques adaptades a cada persona, per a que en tot moment pugui conèixer i millorar el seu estat de Salut.

 Urgències Mèdiques

Deltamèdic posa a la seva disposició un servei d’urgències mèdiques per atendre:
Urgències mèdiques, malaltia comú, processos cardiològics, respiratoris, traumatologia…

Metge de Família i Infermeria

En els nostres metges de família i personal d’infermeria trobarà una atenció pròxima, de qualitat i continuada. Aquesta atenció és un dels punts forts i en el qual és treballa contínuament a Deltamèdic per a què els nostres clients quedin satisfets.

Laboratori Anàlisis

Deltamèdic col·labora amb un laboratori d’anàlisis professionalitat i experència. Nosaltres som un centre autoritzat per ells per a portar a terme les extraccions pel nostre personal d’ infermeria, on podem efectuar perfils analítics i d’orina de qualsevol mena, per així poder ajudar a perfilar el diagnòstic  o per detectar patologies de forma ràpida i de qualitat.