Centre Mèdic privat de referència a les Terres de l'Ebre: S.C. de la RAPITA - ULLDECONA

   
     9 7 7 . 7 4 . 1 9 . 5 8
Tap To Call

Centre Mèdic Teknon a les Terres de l’Ebre

Deltamedic entra a formar part de la xarxa de centres de referencia del Centre Mèdic Teknon.
Deltamedic Centre Privat de Referència a Sant Carles de la Ràpita i Sud de les Terres de l’Ebre, ha signat un conveni de col·laboració amb el  Centre Mèdic Teknon, referent sanitari privat a Barcelona que contempla totes les especialitats medico-quirúrgiques, per incrementar els serveis que ofereix als seus pacients. D’aquesta manera, Deltamedic, en el marc del seu procés d’expansió en la obertura de nous centres mèdics locals, entra a formar part de la xarxa de centres de referència de Teknon.
En el marc d’aquest acord, els usuaris de Deltamedic es podran beneficiar d’una reducció dels temps d’espera i una intercolaboració mèdica entre els dos centres, que permetrà incrementar les prestacions sanitàries gràcies a la suma d’esforços. L’acord serà beneficiós no només per a clients particulars sinó també per a aquells que disposin d’una assegurança amb cobertura sanitària.
La signatura de l’ acord es va realitzar el passat 24 d’abril de 2012, entre el Sr. John Ireland, Gerent de Centre Mèdic Teknon, i el Sr Rafa  Puente, Gerent de Deltamedic.